Snöröjning Lysekil · Sotenäs · Uddevalla

Med vår tjänst snöröjning kan du vara lugn i vinter. Våra snöröjare håller koll på väderleken och rycker ut alla dagar i veckan, dygnet runt om det behövs. Finns det risk för halka bekämpar vi den med salt eller flis och om det faller snö plogar vi undan den så att den inte påverkar framkomligheten.

Med lång erfarenhet och hög kapacitet röjer våra maskinister bort snön från gator, innergårdar och parkeringar. Vi är ofta anlitade av föreningar och företag som kräver snöröjning som utförs med hög kvalitet och med respekt för omgivande miljöer.

Med våra största maskiner kan vi snöröja stora ytor snabbt och effektivt. Vi har också mindre maskiner att tillgå för gång- och cykelvägar. Förutom snöröjningen från gator och parkeringar så hanterar vi snön efter att den har tagits bort. Det gör vi oftast genom att transportera den till en bättre plats.

Snöröjning, plogning och halkbekämpning är lika aktuellt varje vinter. Kontakta oss gärna om du vill ha ett prisförslag eller vill veta mer om hur vi kan ordna med snöröjning kring Lysekil, Uddevalla & Sotenäs.

Vill du ha en offert på snöröjning?

Vi erbjuder en tillförlitlig snöröjningstjänst som säkerställer att din väg eller fastighet är säker och lättillgänglig året om.    Snabbanslutning