Om oss – Mikaels Grävtjänst

Mikaels Grävtjänst grundades utanför Lysekil år 1985 av Mikael Hansson. Hans intresse för markarbeten började med en traktorgrävare och har idag – nästan 40 år senare – resulterat i ett företag med bred erfarenhet och expertis inom markanläggning.

Idag är vi ett härligt gäng på 20 kollegor, samtliga med bred erfarenhet och expertkompetens när det kommer till markarbeten som dränering, grävning av avlopp och mycket mera. Att vi ständigt utvecklar vår kompetens och expertis inom vår bransch beror på att vi värdesätter vikten av att ha roligt på arbetet och ger vår personal den utbildning som behövs.

Dotterbolag till Infrea-koncernen

Sedan 2020 är vi stolta över att ingå i koncernen Infrea, som är en växande industrigrupp inom väg- och vattenbyggnad med affärsområden inom mark och anläggning samt vatten och avlopp.

Infrea förvärvar och utvecklar onoterade bolag i Sverige, där syftet är att bibehålla lokalt starka varumärken samtidigt som företagen får förutsättningar för fortsatt tillväxt.

Därför ska du välja oss

Förutom att du alltid kan räkna med väl utförda arbeten av våra erfarna och kompetenta medarbetare erbjuder vi alltid garanti på alla utförda arbeten. En bekräftelse på att vi är duktiga på det vi gör är att vi fått utmärkelsen årets företagare i Lysekil 2014 samt haft förmånen att få högsta och bästa kreditklass hos SYNA i hela 13 år.

Läs gärna ännu mer om oss i vår broschyr (pdf)

Välkommen att kontakta oss för ditt projekt!

Snabbanslutning