• hjullastare banner

Hjullastare för alla typer av jobb

Hjullastare i olika vikter gör att vi kan hantera och lasta riktigt tungt material när vi behöver. Tillbehör som plogblad och pallgafflar gör dem till mångsidiga maskiner som vi kan använda till mycket.

Kontakta oss för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med hjullastare i projekt kring Lysekil, Uddevalla eller Sotenäs.
Är du ute efter att hyra en maskin? Besök sidan med vår Maskinuthyrning.

mgtab img 48
Ljungby L20

Årsmodell 2018

mgtab img 49
Hitachi-ZW180Z

Årsmodell 2012

Maskinvikt 17 000 kg

mgtab img 50
Atlas-AGT65

Årsmodell 2013

Maskinvikt 4 850 kg

Kubota RT150

Maskinvikt 1 500 kg

Hjullastare är viktiga maskiner för oss inom grävbranschen.

Här på Mikaels Grävtjänst har vi maskinparken fylld med hjullastare som är utrustade med bra teknik för att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster. Oavsett om du anlitar oss för materialhantering, markarbeten eller snöröjning så har vi de rätta hjullastarna för att utföra jobbet på ett effektivt sätt.

Listan kan göras lång men här är några vanliga användningsområden för hjullastare:

 • Materialhantering:
  Hjullastarna använder vi ofta använda för att flytta material som sand, sten och jord i vår bergtäkt och även andra byggmaterial ute på byggarbetsplatser eller anläggningsområden.
 • Snöröjning:
  Hjullastaren kan utrustas med snöplogar och snöskopor för att hantera stora mängder snö snabbt och väldigt effektivt. Dessa maskiner använder vi ofta för att ta bort snö från vägar, parkeringsplatser och andra större områden.
 • Markarbeten:
  Hjullastarna används för att utföra markarbeten såsom att gräva, nivellera eller fylla i gropar. Dessa maskiner kan också användas för att ta bort material eller andra hinder från en arbetsplats.
 • Rivningsarbeten:
  Dessa lastare används ofta till rivningsarbeten eftersom de kan hantera tunga laster som betong, metall och trä.

Som du kan se kan är dessa maskiner oumbärliga för oss eftersom de låter oss utföra tunga och krävande uppgifter på ett effektivt och säkert sätt! Vi har valt att använda oss av entreprenadmaskiner i hög kvalitet från Ljungby Maskin, Hitachi, Atlas och Kubota.

Snabbanslutning