• Grävning, schaktning & fyllning Lysekil, Uddevalla, Sotenäs
  • Grävning, schaktning & fyllning Lysekil, Uddevalla, Sotenäs

Grävning & schaktning Lysekil • Sotenäs • Uddevalla

Korrekt utförd grävning, schaktning och påfyllnad av rätt fyllnadsmaterial är en väsentlig del av ett lyckat och hållbart markarbete.

Vare sig du ska anlägga en garageuppfart, pool, paddock eller fylla en dränering så är det en del att tänka på när det gäller val av fyllnad och hur djupt det ska schaktas.

Hos oss på Mikaels Grävtjänst så har vi skickliga och erfarna grävmaskinister som har kunskaperna samt tillgång till vår egen bergtäkt.
Vi kan bistå med fyllning och schaktning för ditt projekt oavsett omfattning. Vi kan även ta hand om schaktmassorna som uppstår och transportera bort dem om så önskas.

I de fall det krävs schaktningstillstånd kan vi hjälpa till med att göra en ansökan.

Välkommen att kontakta oss när du behöver grävning, schaktning och fyllning. Vi gräver i hela Bohuslän – från Göteborg till Strömstad. Vi utgår från Lysekil och utför ofta grävarbeten i vårt närområde Sotenäs, Uddevalla & Munkedal.

Vill du ha en offert på gräv, schakt & fyll?

Vi kommer gärna ut på plats hos dig för att göra en bedömning av utgångsläget. Därefter får du en offert med vårt beräknade pris och tidsåtgång på arbetet. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!    Snabbanslutning