• Markentreprenad Lysekil, Sotenäs, Uddevalla
  • Markentreprenad Lysekil, Sotenäs, Uddevalla

Markentreprenad Lysekil • Sotenäs • Uddevalla

Ska du bygga och behöver ett grundligt markarbete? Mikaels Grävtjänst är ett företag som är specialiserat på markentreprenad i Lysekil, Sotenäs & Uddevalla. Vi utför våra marktjänster i hela Bohuslän, från Göteborg till Strömstad. Vi har genom åren hjälpt privatpersoner, föreningar och företag med markprojekt runt om i vårt område. Vårt företag har blivit en väletablerad markentreprenör som utför alla förekommande grävarbeten för mark, väg och grund.

Totalentreprenad på markarbeten

Vi åtar oss gärna markarbeten som totalentreprenader där vi kan utföra alla moment i markarbetet: från projektering till schaktning, fyllning, dränering, rördragning och återställning av marken.

När du som beställare anlitar oss för en helhetslösning behöver du inte engagera dig så mycket själv utan vi leder projektet och processerna från start till mål. Vi har en arbetsledare på plats som ser till att arbetet kvalitetssäkras och följer den planering vi gjort upp tillsammans.

Markarbete med fokus på kvalitet

Som markentreprenörer står vi för bra materialval, säkra förare och bra maskiner som underlättar vårt arbete. Vi gör alltid medvetna val och arbetar kostnadseffektivt. Miljötänket inom företaget är högt och vi planerar våra resurser noga.

Ett exempel på detta är att vi har en egen bergtäkt där vi hämtar det stenmaterial vi behöver utan onödigt långa och många transporter. Nytt material som uppstår vid markentreprenader kan vi ta hand om och återanvända i den mån det bara är möjligt.

Några av våra tjänster inom markentreprenad:

Markentreprenad är en benämning som kan innefatta flera olika moment i ett och samma uppdrag. Vi är flexibla och anpassar vårt erbjudande efter ditt behov.

  • Dränering
  • VA-anläggning
  • Fiberförläggning
  • Schaktning
  • Sprängning

Välkommen att anlita oss för markentreprenad i Lysekil, Sotenäs & Uddevalla

Varmt välkommen att skicka in din offertförfrågan, eller att kontakta oss om du har några frågor som rör markentreprenad i Lysekil, Sotenäs och Uddevalla med omnejd.

Vill du ha en offert på markentreprenad?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig! Vi kommer gärna ut på plats hos dig för att göra en bedömning av markens utgångsläge och projektets omfattning. Därefter får du en offert med vårt beräknade pris och tidsåtgång för entreprenaden.    Snabbanslutning